+40 753 815 416

Despre noi

Gemini Individual Rent vă stă la dispoziție pentru evenimente importante din viața ta fie ele profesionale sau festive (nunți, botezuri, majorate, și alte evenimente festive). Gemini Individual Rent vă oferă eleganță, rafinament și confort pentru reușita evenimentului tău.

Ce îți putem oferi

Confort

Relaxare, recreere, stare de bine: scaunul de lux răsfață pasagerul din spate cu un confort excepțional. Grație funcțiilor individual setabile de masaj, climatizare scaun și de rabatare în poziție culcată, aproape că nu există cerințe de confort nesatisfăcute.

interior 2 mercedes inchirieri
interior 1 mercedes inchirieri

Siguranță

Sistemele moderne vă asistă în funcție de situație la adaptarea vitezei, manevrele de conducere, schimbarea benzii și chiar în caz de coliziune iminentă. Scade riscul de accidente – pasagerii și participanții la trafic sunt protejați eficient. Astfel ajungeți la destinație relaxat și în siguranță.

Calitate

Gama noastră de autoturisme se bucură de calitate superioară, un înalt grad de rafinament și de eleganță. Îmbunătățește experiența condusului transformând-o dintr-o rutină într-o  reală plăcere.

interior mercedes inchirieri

Veți beneficia de mașinile noastre luxoase, în timp ce vă bucurați de cele mai sofisticate și confortabile interioare de pe piață. Indiferent dacă plănuiți o petrecere opulentă, căutați să ajungeți cu stil la un eveniment somptuos sau poate participați la o nuntă extravagantă, veți avea cu siguranță nevoie de un vehicul special, deci de ce să nu închiriați una dintre limuzinele noastre luxoase?

Powered by