+40 753 815 416
inchirieri mercedes s-class

Mercedes S-500 AMG

Clasa S este adevărata întruchipare a unei berline de lux moderne: este un birou mobil exclusiv de primă clasă, asemănător unui jet de afaceri și, de asemenea, un centru de bunăstare în același timp.

inchirieri mercedes GLE COUPE

Mercedes GLE-400 Coupe

Noul GLE este mai inteligent, mai adaptat nevoilor tale și mai discret ca niciodată, practic prezintă o nouă imagine a SUV-urilor. Fără a fi ostentativ, atrage toate privirile instant. Noul tren de rulare activ sprijină în mod activ rularea sportivă sau rularea confortabilă, în funcție de programul dorit. Funcția de înclinare în curbă și detectarea benzii de rulare, datorită camerei video, asigură o experiență de conducere superioară.

inchirieri mercedes_5

Mercedes GLC-250 Coupe

Noul model GLC emană o putere și mai mare tipică SUV. Noile elemente esențiale sunt partea frontală cu farurile LED High Performance în echiparea standard și ornamentele de evacuare reproiectate în partea din spate. Sistemele de siguranță și asistență conectate inteligent vă ușurează sarcinile în situațiile neprevăzute din trafic. Noul model GLC vă înțelege limba. Vă recunoaște gesturile. Despre un mod cu totul nou de interacțiune cu automobilul. Simplu. Intuitiv. Acesta este MBUX, noul sistem Mercedes-Benz User Experience.

inchirieri mercedes e class NOU

Mercedes E-220 CDI

Clasa E Limuzină încorporează modernismul și sportivitatea – toate acestea cu o simplitate uimitoare.La ore de vârf, la drumuri lungi pe timp de noapte sau pe rute necunoscute, limuzina dumneavoastră Clasa E vă degrevează sesizabil tocmai în situațiile de stres. Acest lucru este posibil datorită unui concept care transformă fiecare drum cu Mercedes-Benz într-o experiență mai sigură și inconfundabilă: Mercedes-Benz Intelligent Drive. Pentru că timpul petrecut la volan este timpul dumneavoastră. Timp să vă relaxați, să vă încărcați bateriile. Pentru a ajunge la destinație nu doar în condiții de siguranță, ci și relaxați.

inchirieri mercedes e class 2

Mercedes E-280 CDI

Clasa E încorporează modernismul și sportivitatea toate acestea cu o simplitate uimitoare. Fiecare linie respectă principiul purității. În plus față de echiparea standard, trei linii de echipare și o gamă sofisticată de culori și materiale vă vor satisface dorințele individuale.

Powered by